0

Връщане на продукти

Моля, попълнете формуляра по-долу, за издаване на входящ номер: RMA

Може да изтеглите и бланка за връщане на продукти

Информация за поръчка
Информация за продукта и причина за връщане
Captcha

Дори при най-качественото обслужване е възможно да бъдат допуснати грешки, но с нас от Stemanelli.com това не бива да е повод за притеснение.

Ние вярваме, че нашето обслужване е на високо професионално ниво, но не твърдим, че сме перфектни, тъй като никой не е. Наясно сме, че и в най-организираните процеси се допускат грешки.

Ето защо изключително държим на комуникацията с нашите клиенти и сме готови да се отзовем незабавно при наличието на проблем.

Ние държим на ясната политика за замяна и връщане на продукти в случай, че това се наложи. Освен това оптимизираме процедурата по начин, който ще улесни максимално клиента.

Процесите на връщане и замяна няма да отнемат прекалено много от времето ви или да ви усложнят, както често това става при смяна на продукт.

Единственото, което се иска, е да попълните формата за връщане или замяна на продукти и ще бъдете обслужени в максимално кратки срокове.

За да решим вашия проблем ще се нуждаем от вашите имена, кода на продукта, който можете да намерите на страницата на съответния продукт, както и количеството.

По-надолу има изброени вероятните причини за връщане и замяна, от които трябва да изберете валидната за вас.

Възможните причини за замяна или връщане на продукт включват:

  • Получили сте грешния продукт;
  • Продуктът не отговаря на описанието или снимката;
  • Продуктът е дефектен;
  • Продуктът не е с правилния размер;
  • Продуктът вече не ви харесва.

След като сте отбелязали причината, отбележете дали продуктът е отварян или не. Това няма да попречи на замяната или връщането, но е важна за нас информация.

Разбира се, формата съдържа и празно поле, в което може да добавите вашето лично описание на проблема.

Ако вината е в нас, ние с готовност ще поправим грешката си и няма да останете ощетени.