0
Модерни обувки за есен 2023

Модерни обувки за есен 2023

Есента вече е тук, дори и да не си личи по градусите, които показват термометрите. Това налага смяна на гардероба и обувките, за да може адекватно да посрещнем промените в метеорологичните условия, които в последните години ни изненадват рязко.

Смяната на сезоните често налага и покупката на нови обувки. За много хора това не е поредния чифт в шкафа, а аксесоар, с който могат да допълнят визията си. Специално за любителите на модните тенденции подготвихме този материал, в който ще разгледаме кои да модните хитови при обувките за есен 2023.

В следващите редове ще обсъдим както някои нови попълнения сред модерните обувки, така и някои стари познайници, които се завръщат отново сред най-класните обувки и тази есен.

Елегантни кожени чизми

Кожените чизми идват и си отиват от мода. Вярваме, че много добре пазите един чифт в шкафа, чакайки чизми тенденцията да се завърне на модния подиум. Може вече да ги извадите, защото тази есен елегантните кожени чизми ще са задължителен аксесоар към облеклото.

Заложете на класическите черни и тъмнокафяви цветова, за да сте в крак с тенденциите. Не забравяйте да ги набръчкате леко, за да постигнете небрежният, но и много моден ефект, който тези обувки имат.

Минималистични обувки на платформа

Специално за любителите на изчистените обувка на мода се връщат платформите с чорап, които да много удобни за носене през есента. Разбира се, някои модели са тежки и могат да уморят краката ви при дълго ходене, но равната подметка предлага уют за ходилото.

Тези обувки могат да се носят с дънки, пола, панталон и са подходящи за допълване на ежедневна градска визия.

Продължава миналогодишната мода на мъхестите обувки

Имаме специално успокоение за всички, които си купиха мъхести обувки с притеснението, че следващия сезон няма да са на мода. Тези сладки обувки отново красят модните подиуми и градските улици.

Модата на мъхести обувки не залязва, а дори напротив – разпространява се. Може да намерите всякакви видове обувки, по които има мъхести пера в различни цветове. Бъдете смели и експериментирайте и сами ще се обедите колко сладък аксесоар са тези обувки.

Цветът за обувки за есен 2023 – металик

Няма как да не обърнем внимание и на тенденциите в цветовете. Тази есен модната индустрия залага на нещо по-изтънчено, по-скромно, което вместо да крещи – шепне. Това е цвят металик, който много елегантно пасва на всяка една визия и я подчертава, вместо да отнема погледа от нея.

Цвят металик или сребро е подходящ за всякакъв вид обувки, но най-добре пасва на изтънчени високи обувки. С тях лесно може да постигнете съчетание с други цветове от тоалета.