0

За нас

Зад Stemanelli.com стои фирма "Стемана" ООД. Ние предлагаме богато разнообразие от дамски обувки, мъжки и детски модели обувки в различни стилове, размери и цветове за най-различни поводи и за носене без повод.

Ние сме с немалък браншови опит, чието начало поставихме още през 2004 г. Към момента работим с утвърдени на българския пазар чуждестранни и родни марки като Bulldozer, Rider, Ipanema, Grand Attack , Eliza Bulgaria, Мак, Santonelli, Mat Star, Lee Cooper и други разпознаваеми български и световни брандове.

Обувки Stemanelli – удобство, богат избор и високо качество

На сайта ни имате възможността да закупите онлайн избрани от Вас летни и зимни обувки, маратонки, както и обувки от естествена или еко кожа.

Тук се опитваме да поддържаме голямо разнообразие от различни модели дамски боти, дамски ботуши, официални обувки, обувки на ток, кожени обувки, ежедневни обувки, детски маратонки, еспадрили, дамски чехли, дамски сандали, както и да предложим промоционални и празнични намаления.

Обувки за повод или ежедневни обувки, елегантни или спортни обувки, сезонни обувки и домашни обувки – Stemanelli е мястото, в което ще откриете търсеното разнообразие.

Всички продукти са произведени под строг контрол с изключително качествени материали и сертифицирани компоненти, отговарящи на световните стандарти и изисквания. За нас е най-важно клиентът да остане доволен от покупката си.

Какво ни отличава сред останалите брандове за обувки

Предлагаме бърза и безпроблемна доставка, както и гарантираме лесно и адекватно обработване на рекламации в случай на възникнал дефект.

Водеща цел на фирмата е непрекъснато да увеличава и разнообразява асортимента на предлаганите дамски обувки и маратонки, както и мъжки модели обувки, с цел задоволяване на всички изисквания и вкусове на потребителите. Стараем се да предложим продукти отговарящи на последните модни тенденции и изисквания за различни възрасти, според сезона и предназначението им.

Именно високата грижа към нашите клиенти и удовлетворяването на техните потребности, що се отнася до света на обувките, са това, което ни отличава сред останалите брандове. Вече повече от 15 години продължаваме да радваме потребителите на българския пазар с уникално разнообразие от артикули на утвърдени производители, което поддържаме с особена стриктност към качеството и повишено внимание към справедливата цена.

Ние сме тук, за да ви осигурим онова, от което имате нужда – удобни, красиви и здрави обувки на достъпни цени, защото смятаме, че всеки заслужава да се радва на високо качество.

При нас ще намерите не само обувки на любимите български производители, но и такива, произведени в чужбина от световно признати брандове с дългогодишна история в индустрията. Тъй като вярваме, че разнообразието в избора е онова, което

Stemanelli – обувки на няколко клика разстояние

Към момента разполагаме с физически магазин в гр. Търговище, но асортимента ни от обувки се простира много отвъд това. Поради огромния интерес на нашите клиенти създадохме онлайн магазина Stemanelli.com, на който лесно, бързо, удобно и само с няколко кликвания имате възможност да поръчате и закупите успешно харесания от вас чифт.

Възползвайте се от предимствата, които нашия сайт ви носи. Тук имате удобството да разгледате пълния асортимент на бранда, без да е необходимо да напускате своя дом. Търсите сигурна и навременна доставка? Може да разчитате на нашите партньори, занимаващи се с дейността по доставяне на стоките, а при възникнал проблем ще съдействаме с всичко необходимо за разрешаване на ситуацията.

“Стемана“ ООД – коректни, лоялни и отговорни към клиента

Дейността ни функционира в съответствие с всички нормативни изисквания. Нашите фирмени ценности са ориентирани към безкомпромисна коректност и отговорност към клиента. Знаем, че вие разчитате именно на нашата пълна лоялност, която сме доказали през годините ни на пазара и затова сме уверени, че след първата покупка ще продължите да се ползвате от нашите услуги.

Работим с надеждни доставчици на оригинални стоки и попълваме асортиментите ни от обувки с артикули с добро качество, които да отговорят на различните стандарти на нашите клиенти. Тук ще намерите както по-бюджетни обувки, така и луксозни чифтове, в зависимост от конкретното ви търсене.