0

За нас

Фирма "Стемана" ООД и STEMANELLI.com предлагат богато разнообразие от дамски обувки, мъжки и детски модели обувки в различни стилове, размери и цветове.

Ние сме с опит на пазара от 2004г. и работим с утвърдени марки на българския пазар като: Bulldozer, Rider, Ipanema, Grand Attack , Eliza Bulgaria, Мак, Santonelli и други.

Имате възможността да закупите онлайн избрани от Вас летни и зимни обувки, маратонки, както и обувки от естествена или еко кожа. Опитваме се да поддържаме голямо разнообразие от различни модели боти, ботуши, официални обувки, обувки на ток, кожени обувки, ежедневни обувки, детски маратонки, еспадрили, чехли, сандали, както и да предложим промоционални и празнични намаления.

Всички продукти са произведени под строг контрол с изключително качествени материали и сертифицирани компоненти, отговарящи на световните стандарти и изисквания. За нас е най-важно клиентът да остане доволен от покупката си.

Предлагаме бърза и безпроблемна доставка, както и гарантираме лесно и адекватно обработване на рекламации в случай на възникнал дефект.

Водеща цел на фирмата е непрекъснато да увеличава и разнообразява асортимента на предлаганите обувки и маратонки с цел задоволяване на всички изисквания и вкусове на потребителите. Стараем се да предложим продукти отговарящи на последните модни тенденции и изисквания за различни възрасти, според сезона и предназначението им.