0

Доставка и плащане

Доставка на поръчани стоки

Артикулите, които сте поръчали се доставят с куриерска фирма ЕКОНТ или СПИДИ до посочения от Вас адрес или офис на фирмата доставчик от понеделник до събота включително.

Всички пратки се изпращат с опция преглед и тест. Връщането на пратка на след преглед и тест е за сметка на клиента. При подмяна или замяна Stemanelli.com поема разходите на доставка.

Категориите продукти, които предлагаме са:

Плащането се извършва с:

 • наложен платеж с пощенски паричен превод (ППП) при получаване на стоката
 •  плащане с банкова карта с виртуален ПОС термнал

Всички пратки се изпращат с опция преглед и тест. Връщането на пратка на след преглед и тест е за сметка на клиента. При подмяна или замяна Stemanelli.com поема разходите на доставка. Доставката се извършва в рамките на 1-2 работни дни, с изключение на населени места, които се обслужват по график. 

Безплатна доставка за сума над 150 лв. до офис на куриерска фирма СПИДИ или ЕКОНТ

Стандартната доставка от 1кг до 3кг - до офис на СПИДИ  - 4.80лв

Стандартната доставка до адрес до 1кг - с куриер СПИДИ  - 6.50лв

Стандартната доставка до 1кг до офис на ЕКОНТ 5.50лв - 6.00лв

Стандартната доставка до адрес до 1кг с куриер ЕКОНТ  - 8.00лв

Посочените цени са приблизителни. Те засягат доставки, направени на територията на България, които не отговарят на условията да бъдат безплатни.

Всички поръчки получени в петък след 12:30ч , събота и неделя или по време на официални празници, се обработват в първия работен ден след това.

След като при нас постъпи заявка от Вас, че искате да закупите даден модел, ще получите потвърждение по e-mail за направената поръчка. Пак по e-mail ще бъдете уведомени за всяка промяна в статуса на Вашата поръчка. Моля, проверете внимателно коректността на информацията за връзка с Вас. В случай, че поръчаният модел не е в наличност, клиентът се уведомява по телефон или e-mail.

Начин на плащане

Наложеният платеж с пощенски паричен превод (ППП) е най-сигурният и предпочитан начин за извършване на плащания. Наложен платеж с пощенски паричен превод (ППП) е услуга, при коята стойността на покупката дължима към онлайн магазин "stemanelli.com" се събира от нашия куриер. 

Преди пратката да бъде предадена на получателя или негов представител, получателят или неговият представител трябва да заплатят сумата на поръчката на куриера, като имат право да отворят, разгледат и премерят поръчаният артикул преди той да бъде заплатен.

Плащане с виртуален ПОС терминал

Видовете банкови карти, които приемаме са:

 • MasterCard;
 • MasterCard Electronic;
 • Maestro;
 • Visa;
 • Visa Electron;
 • V PAY.

Процедурата за плащане с банкова карта е:

 • При избор за плащане с банкова карта се отваря платежна страница на обслужващата ни банка където въвеждате данните на вашата карта;
 • Ако сте регистрирани в схемите за автентикация Verified by VISA или MasterCard SecureCode се отваря автентикационна страница на вашата банка Издател, където въвеждате паролата си за автентикация

Забележки:

 • Моля, обърнете внимание, че вашата V PAY или MasterCard Electronic карта ще се приеме само, ако е регистрирана за участие в схемите за онлайн автентикация Verified by Visa или MasterCard SecureCode.
 • Моля проверете също така, дали вашата карта е отворена от вашият издател за трансакции в Интернет”.
 • Максималната сума за трансакция е 10 000 лева.
   

Връщане на платени суми с карта:

В случай, че плащането е направено с банкова карта, Възстановяването на суми се извършва, чрез нареждане на обратна операция по картата с която е направено плащането в срок от 10 р. дни.
 

Изискваме и държим възстановяването на суми да се осъществява с обратна операция по картата с която е направено плащането, за да избегнем в бъдеще оспорване на транзакции.

Политика за осигуряване на защита на транзакционните данни

За да ви предпазим от злоупотреба при плащане с вашата Visa или MasterCard карта, ние прилагаме най-добрите практики препоръчани от международните картови организации:

Сигурността при въвеждане и пренос на картовите данни се осигурява чрез използване на SSL протокол за криптиране на връзката между нашия сървър и платежната страница на обслужващата ни банка.
Автентичността на вашата карта се проверява чрез въвеждането на код за сигурност (CVV2)
В допълнение, за идентифицирането ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации - Verified by VISA и MasterCard SecureCode, в случай, че сте регистрирани да ги използвате.