0

Контакт с нас

Нашето местоположение

Stemanelli.com
Търговище
Телефон
0885 657 369

Работно време
от понеделник до петък : 9:30 ч. - 18:30 ч.
събота : 9:30 ч. - 17:00 ч.
неделя : Почивен ден

Коментари
Магазин за обувки Стеманели
Форма за контакт
Captcha
За нас

Като онлайн магазин за обувки, който се стреми да революционизира качеството в обслужването и грижата за клиента, обратната връзка е изключително ценна за нас.

Вашето мнение ще бъде оценено, а ако имате някакви препоръки към нас, ще се радваме да ги споделите чрез формата за контакт или на посочения телефонен номер или имейл адрес.

Формата за контакт цели да улесни максимално комуникацията с нас. За целта трябва да само попълните вашето име и имейл адрес и да въведете своето съобщение и ще получите отговор възможно най-скоро.

За нас е изключително важно да накараме клиентите си да се чувстват обслужени с грижа и внимание, защото доверието е основен наш стремеж. За целта се стараем да дадем подробна информация по всеки въпрос, който би интересувал нашите клиенти.

Свържете се с нас ако имате въпроси относно:

  • Предлаганите мъжки и дамски обувки;
  • Поръчките;
  • Методите на доставки и плащане;
  • Партньорство с български производител на обувки;
  • Замяна или връщане на продукт.

Ние се стремим да осигурим продукти с най-високо качество, но също толкова важно за нас е потребителското преживяване като улесним максимално нашите клиенти.

Ако имате въпроси относно изработката и качеството на някой продукт, ще се радваме да ги обсъдим заедно, за да се чувствате уверени, когато поръчвате обувки от Stemanelli.com.

Това, което отличава качествените производители, е именно отношението и грижата към клиента. Опитните производители доказват на своите клиенти, че могат да се доверят на бързите и правилни отговори по всеки въпрос, както и на качественото обслужване.

Не се колебайте да потърсите контакт с нас – потребителското преживяване е наш основен приоритет.