0
Стил през студените месеци – топ есенно-зимни обувки с токчета

Стил през студените месеци – топ есенно-зимни обувки с токчета

Отминаването на лятото и понижаването на температурите изисква чувствителна промяна и в гардероба на дамите. В това число влизат естествено и обувките. В един момент възможността за избор на подходящите обувки сякаш леко се стеснява, тъй като към тях вече има и допълнителни изисквания – осигуряване не само удобство, здравина и красива визия, но и предоставяне на оптимална температура в обувката.

Въпреки това не е необходимо да оставяте своя неподражаем стил на заден план, когато температурите започнат да се понижават значително. За тази цел в Stemanelli.com поддържаме завидно разнообразие от най-различни модели зимни дамски обувки, които да се превърнат във верните ви зимни стилни спътници.

Дамски боти с токче – един чифт никога не е достатъчен

Искате дори и през студените месеци да продължите да акцентирате върху своята женственост? Дамските боти на ток са идеално решение за целта. Те не само ще добавят височина, но и ще внесат допълнителна доза стил, завършвайки перфектно зимния или есенния ви тоалет.

Неслучайно ботите са най-предпочитаният избор от дамите, когато говорим за есенни и зимни обувки. Те се съчетават много успешно с всякакви тоалети и са бързо и лесно решение както за ежедневието, така и за по-специални случаи. Когато говорим за боти с токчета, те могат да бъдат успешно допълнение дори и на строго елегантни визии.

Съществено предимство на ботите е, че те са универсална обувка, която е подходяща за всеки тип крака. Независимо дали имате много тънки глезени или тъкмо обратното – със сигурност ще намерите подходящи за вашите крака боти.

Ботите с тънки високи токчета са подходящи за по-секси визии, а тези с широки токове са за по-разчупени и бунтарски решения. Ботите с нисък ток са подходящи за ежедневно носене. Разбира се, важно е да редувате обувките на ток с такива на равни подметки, за да осигурите на краката си правилната поддръжка.

Дамски зимни ботуши – вечната класика

Дамските зимни ботуши са класическо решение, поради което почти няма дама, независимо от нейната възраст, която да не се е захласвала поне веднъж по изтънчени високи дамски ботуши. В зависимост от конкретния им стил, те може да придадат елегантност на целия тоалет и да бъдат безупречния завършек на вашата визия.

Черните дамски ботуши от естествена кожа на ток с дължина до коляното са най-универсалния избор, що се отнася до зимните обувки. Те могат да бъдат съчетани с дънки, панталони, поли, зимни рокли и т. н. По-късите дамски ботуши, от типа „полуботуши“ се завръщат на модната сцена с голяма сила, нареждайки се сред най-предпочитаните зимни обувки сред съвременните модни привърженици.

Зимни дамски чизми – нотка сексапил в гардероба

Чизмите са дамски ботуши, чиято горна част достига над коляното. Подходящи са за носене върху дънки, клинове, чорапогащи. Те са подходящи и за дами с по-къси крака, тъй като за разлика от някои типове боти, те не подкъсяват визуално силуета, а напротив – подчертават дължината на краката. Те се предпочитат основно във вечерни и клубни визии и могат да бъдат сексапилно допълнение и привличащ вниманието акцент в зимния тоалет.

Зимни обувки с токчета – на кои цветове да разчитаме

Не е абсолютно необходимо да се съобразявате стриктно с есенната или съответно зимната цветова гама в обувките. Дори светлите цветове са подходящ избор тук, благодарение на развитието на модните тенденции и връщането на мода на решения, които бяха добре позабравени. Важно е да съчетаете стила и цвета на обувките с облеклото за получаване на съвършения тоалет.

А за да го направите в Stemanelli ви осигуряваме разнообразие от предложения, с които да поддържате перфектен стил, дори и в студените месеци.